Tantra tantra terapi

Tantrazone udfører tantra massage og behandlinger. Vi starter med en indledende samtale. Forløb. Vi har ofte klienter med udfordringer, som man ikke lige bliver færdige med ved en enkelt behandling. Det er livstemaer, som kærligt skal angribes fra flere vinkler og over længere tid. I disse tilfælde har vores klienter haft stort udbytte af at lave kortere eller længere forløb, hvor de kommer rundt i en kombination af. Hjertelig velkommen til Nordisk Tantra. Ønsker du at arbejde med udfordringer omkring krop og relationer, eller ønsker du uddybe og udforske din krop og seksualitet? Jeg tilbyder tantrabehandlinger, samtaleterapi og coaching. En tantrabehandling støtter dig til at slippe blokeringer og komme i kontakt med dit hjerte og din.

Videos

Tantra Pozisyonu - En Uygun Seks Pozisyonları

: Tantra tantra terapi

Sorte bryster kinesisk sex Med sensitivitets- og grænsetræning bliver du bl. Vi løsner op for fastlåste forestillinger omkring hvad man gør som henholdsvis kvinde og mand både i relationen og i sensualieten. Forløb Vi har ofte klienter med udfordringer, som man ikke lige bliver færdige med ved en enkelt behandling. Stor grænsebevidsthed giver grobund for udfoldelse, hvorfor det er en af hovedværktøjerne, når vi arbejder som tantrabehandlere. Det er en behandling af den allermest nærende slags.
American sex bestil luder Live chat porno luder i danmark
Tantra kursus sexfilme gratis Vi har ofte klienter med udfordringer, som man ikke lige bliver færdige med ved en enkelt behandling. Nedenfor kan du finde mere om de forskellige former for tantra behandling og kropsterapi, vi tilbyder:. Lille Kirkestræde 3 i baghuset. Ofte vil en klient komme ned i dybe følelseslag og opleve at få løsnet psykiske og fysiske blokeringer undervejs. De har afhold mere tantra tantra terapi workshops for singles og par. Fra hovedbund til tåspidserne bliver du æltet, aet, strøget, klappet og  nulret — og din hud får stillet sin sult efter berøring.

0 comments on “Tantra tantra terapi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *